Skogen viskar

Datum:

Tid:

Plats: Skarpnäcks kulturhus, Skarpnäcks allé 25

En visuell och musikalisk dansföreställning om skogen och dess väsen av Avart Dans & Rörelse.

Vi kommer in i en skog! En skog med viskande, levande, dansande träd! Djur och väsen är en del av skogen och tar hand om den; mossfilurer, maran, lunatroll, faunen, älvor och kanske även några häxor...

Skogen Viskar har skapats med fokus på att generera nyfikenhet, närhet och kärlek till skogen och dess väsen genom sagans värld. Skogen Viskar är en uppföljare på föreställningen Havet Stormar. I en tid då avstånden till skogen blir allt större – dels för att våra skogar försvinner, dels för att fler och fler människor lever i stadsmiljö och urbaniserade områden, vill vi dela medvetenhet om livet, hotet och kampen för skogen.

Föreställningen passar dig som är mellan 5 och 12 år gammal.

Biljetter

Köp biljetter hos Tickster.

  • Idé, koreografi och dans: Kerstin Abrahamsson, Conny Laxell, Måns Erlandson
  • Musik och ljudbild: Conny Laxell
  • Scenograf: och kostym: Camilla Ed
  • Ljusdesign och teknik: Christian Farcher
  • Med stöd från: Värmdö kommun, Statens kulturråd

Kategorier: